Eğreti Gelin izle Yerli Film

Eğreti Gelin Full izle

Konusu: Cumhuriyetin ilk yılları.. Denizli'de Belediye Başkanı'nın oğlu Ali evlenme çağına gelmiştir. Kumpanyalara meraklı genç, hayatı boyunca hiç kızlara ilgi göstermemiştir. Eğreti Gelin Tek Parça Ancak yaşına göre olgun davranmayan Ali'nin durumundan endişe eden ailesi onun için geçici bir eğreti gelin tutmaya karar verir. Eğreti gelin de Ali'yi evliliğe hazırlamaya çalışır. Daha sonra onun kadınlığı Ali'nin ilgisini çekmeye başlar. Emine nin sevgilisi hapisten çıkar ama Emine ne kadar dua etsede Ali'ye aşık olur ve bir gece birlikte olurlar daha sonra kaçarlarken Eminenin sevgilisi onları yakalar ama Emineye kıyamadığı için onların kaçmasına izin verir.

Bilgi: IMDB Puanı: 6.5/10 Yapım: 2005 - Türkiye, Yunanistan Tür: Dram Süre: 100 dakika Yönetmen: Atıf Yılmaz Senaryo: Atıf Yılmaz, Gül Dirican Oyuncular: Nurgül Yeşilçay, Şevket Çoruh, Metin Akpınar, Müjde Ar, Onur Ünsal

Film Yorum: Farklı bir konusu olan ve kendini izlettirmeyi başaran bir film oyuncularda iyi boş zamanlarda izleyebileceğiniz bir film.

Yorum Gönder